Africa here I come! :)

Nog een week te gaan voor vertek!

Hallo Allemaal,

Nog een weekje te gaan en dan is het zover. Het avontuur gaat dan echt beginnen :)De belangrijkste dingen zijn binnen. Het enige probleem is dat ik nog 7 nachtjes moet slapen... De komende dagen ga ik maar eens mijn koffer inpakken ( een knalgroene voor de duidelijkheid ). Ik heb gehoord dat het internet in Zimbabwe niet zo snel is, dus waarschijnlijk laat ik één keer per week iets op mijn blog horen. Verwacht ook geen foto's, ook al zal ik mijn best doen om die erop te zetten! Hier zijn de twee links van de projecten waarbij ik ga werken:

Misschien wel leuk om te zien wat ik allemaal ga doen en hopelijk beleven. Ik zal nog even uitleggen wat ik allemaal ga doen en waar ik heenga. Over een week vertrek ik dus op schiphol en na twee keer overstappen in Cairo en Johannesburg kom ik een dag later aan in Bulawayo, Zimbabwe. Daar verblijf ik een maand in een Opvang en revalidatie centrum voor wilde dieren die geen kans meer hebben in de natuur. Na een maand vertrek ik naar Zuid-Afrika. Daar verblijf ik eerst een dag in Johannesburg en ga daarna met een busreis van 7 uur naar Hoedspruit, waar ik opgehaalt word. Dit ligt op één uur rijafstand van het Kruger Nationaal park, waar ik dus de tweede maand van mijn reis blijf. De werkzaamheden zijn om en rond het park, en zijn voornamelijk bedoeld om de huidige ecosystemen te behouden.

Op 18 Juli kom ik aan op Schiphol en zit het avontuur erop. Voor degene die het leuk vinden om mij uit te zwaaien, ik vertek dus zaterdag 19 mei en zal om 13:00 op Schiphol zijn om mijn bagage in te checken.

Erg leuk dat jullie mij gaan volgens tijdens mijn reis. En hopelijk stel ik jullie niet teleur! Tot over iets meer dan twee maanden.

Luc

Elle - Travel Active

Leuk hoor, zo'n eerste berichtje. Zo te zien heb je er echt zin in! Ben erg benieuwd wat voor avonturen je mee gaat maken - ik ga je blog bijhouden!
Alvast heel erg veel plezier!

Josette

Trekker! MORGEN! :D Ik kom je uitzwaaien samen met Lotte en Chieltje.:) Je weet dat ik maandag wel de naam voor de slang verwacht hè! Veel plezier Trekker! Ik zal je zeker missen, maar ik weet dat jij mij stiekem ook wel een beetje gaat missen (toch?)

Louise

Succes Luc! Top dat je dit doet :) ik blijf je volgen op je site ;)

krystle

Hey Luc, nou ik ga je volgen hoor! Hoop dat je een goede vlucht heb gehad en dat je die vloeitjes meegenomen heb ;)..
Had Birgit nog gesproken, maar was te kort dag, om nog het 1 en ander te regelen..
Ga genieten daar van al het moois! Doe iedereen de groetjes van me!!

groetjes krystle